Beszámoló a hidegségi Muhos patak táborról

Fotografie0652A nyár vége mindenkor szép, de az idén különösen szép volt nekünk, akik Muhos pataki népi fürdőn töltöttünk el három élményekben gazdag napot. Együtt voltunk a budai, somoskai és klézsei gyermekek, Benke Páulina, Istók Angéla és jómagam, kísértünk több mint harminc gyermeket.

Fotografie0653Nagyon is várták ezt a tábort, nagyon is izgultak, hogy meg lesz-e, mert itt volt a nyár vége és ők nem voltak még táborban, de annál jobbnak sikerült!  Nagyon szép táj, tiszta levegő, kedves házigazdák, jó ételek, friss házi pityókás kenyér, zöldség és gyümölcs, szép zöld, füves szabadtér a gyermekeknek, és ahogy a neve is mondja a helyiségnek, fürdő, felmelegített víz hogy kellemes legyen lubickolni benne. Volt ott, hol szaladni, és játszani eleget! Három nap volt, de nagyon tartalmas. Fotografie0659Az Ezeréves határnál is voltunk, onnan néztünk le, nagy öröm volt a Rákóczi-vár tetején fényképet készíteni és figyelmesen hallgatták, mikor a tanító néni mesélt a helységről. Kanyargós úton odaérkeztünk és elhelyezkedtünk a szálláson.  Az udvarra felállított harang mikor megkondult, akkor a gyermekek nagyon élvezték, mert annak a jele volt, hogy valami foglalkozás kezdődik, vagy kész a finom étel. Volt ott sok játék, szaladás, fürdés, éneklés, kézművesség, séta, nagyon hamar elszaladt az idő és bántuk, hogy nem lehetünk ott több ideig, de megfogadtuk magunknak, hogy jövőre vissza fogunk oda térni, több időre és még többen!Fotografie0672 Nagyon szépen köszönjük a támogatóinknak, a Pillangó Alapítványnak, hogy ott lehettünk és a házi gazdáknak is a kedvességet és mindent, amit megtettek értünk, hogy olyan jól érezzük magunkat!

Isten fizesse! 

 

 

 

 

 

Botezatu Viktória, Beke Paulina, Istók Angéla és a résztvevő gyermekek

Fotografie0688Fotografie0691Fotografie0700Fotografie0705Fotografie0721Fotografie0723Fotografie0740Fotografie0771Fotografie0777Fotografie0782Fotografie0792

Fotografie0682