MEGHÍVÓ

plakat Csoma Gergely A megkotott ido1

Szeretettel és örömmel hívunk meg minden oktatót és hagyományőrzőt, 2016. szeptember 26-án (hétfő) este 18.00 órától (a Nyelvek Európai Napjának alkalmával is) Lészpedre, a Kitty panzióba, ahol CSOMA GERGELY szobrász, fotográfus, a Magyar Kultúra Lovagja bemutatja A MEGKÖTÖTT IDŐ című legújabb könyvét.
Lesz itt varázslás, ráolvasás, rontás és minden boszorkányság. De Csoma Gergely elvisz minket abba a Moldvába is, ahol az archaikus imákkal járó gyógyítás még él(t).
Csoma Gergely közel 2 kilogrammos, keménykötésű, 680 oldalas könyve, 40 év munkáját foglalja össze, túlzás nélkül mondhatjuk, hogy mérföldkő a moldvai magyarság megismerésében. A szerző 2002 és 2003 között Magyarfaluban tanított.

Szeretettel várunk mindenkit, kérünk visszajelzést, hogy ezek sorrendjében előkészíthessük a meglepetésnek szánt tiszteletpéldányokat :), melyeket maga a szerző fog dedikálni! Éjszakára a Lészpedi Oktatási Központban tudunk szállást biztosítani mindazoknak, akik éjszakába nyúlva, romantikus gyertyafénynél szeretnék Gergő színes-ízes történeteit, meséit hallgatni.